Pricing

Pricing plans

Suspendisse mattis porttitor gravida et malesuada fames.

credit_score
Basic plan
$19/mo
or $199 yearly
Includes:
done
Vestibulum posuere odio
done
Id purus maximus condimentum
done
Vel convallis nibh duis
Get started
credit_score
Enterprise plan
$49/mo
or $499 yearly
Includes:
done
Phasellus finibus lectus
done
At blandit mollis maecenas
done
Nec ultrices lectus eune
done
Mattis facilisis lacus aliquet
done
Am condimentum cursus
Get started

Trusted by some of the world's best companies

Our values

What is important to our company

schedule

Efficiency

Orci consectetur urna, ut accumsan mi tortor venenatis mi. In ullamcorper vulputate suscipit.

Read more
schedule

Transparency

A congue felis vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae.

Read more
schedule

Community

Quisque pretium, nibh eu consectetur tincidunt, dolor magna sollicitudin justo, quis dignissim nisi.

Read more

Veelgestelde vragen

Graag beantwoorden wij al jouw vragen. Onderstaand zie je een overzicht van onze veelgestelde vragen. Zie je jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat is infraroodverwarming?

Infraroodverwarming bestaat uit infraroodstralingen die niet zichtbaar zijn. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld ten opzicht van conventiewarmte. De stralingshoek is ongeveer 20 graden vanaf het paneel. De infraroodstralen verwarmen geen lucht, maar alle materialen die zich in de nabijheid bevinden. Warme muren, plafond en vloer zorgen op hun beurt voor een comfortabele, niet uitdrogende warmte. Vergelijkbaar met de stralen van de zon zonder de schadelijke UV stralen. Waarom infrarood zo efficiënt verwarmt? Er gaat geen energie verloren door het verwarmen van de lucht. En bedenk – warme lucht kan snel ontsnappen via een open deur!

Hoe verwarmt infrarood?

Het warm of koud hebben, is niet altijd afhankelijk van de luchttemperatuur in de omgeving. Een voorbeeld? Wintersporters hebben het niet koud zolang ze in de zon zijn. Volgens hetzelfde principe werkt een infraroodverwarming. De infraroodverwarming van Heering Heating verwarmt dankzij straling alle objecten in de ruimte, zoals de zon dit zou doen. Zodra de infrarood stralen een oppervlak raken, staan ze warmte aan dat oppervlak af. De meeste objecten absorberen deze infraroodwarmte en geven ze daarna langzaam af. Ditzelfde geldt voor mensen. Onze huid en onze kleren nemen het licht op.

Hoe wordt de infraroodwarmte gerealiseerd met de Heering Heating verwarmingselementen?

Heering Heating werkt met een verwarmingstechniek die gebaseerd is op een koolstoftechniek. De koolstofdeeltjes worden elektrisch geladen waardoor de elektrische energie wordt omgezet in een warmte-energie (infraroodstraling). Deze wordt afgegeven aan de frontplaat van de verwarming.

Zijn de verwarmingspanelen van Heering Heating energiezuinig en duurzaam?

De verwarmingspanelen van Heering Heating zijn energiezuinig en duurzaam in gebruik. De energiekosten zijn aanzienlijk lager omdat men bespaart op: alle installatie en onderhoudskosten van een CV. De Heering Heating infrarood verwarmingspanelen stoten daarnaast geen CO2 uit. Ook de investeringsaanschaf van Heering Heating verwarmingspanelen is aanzienlijk lager.

Hoeveel energie heb ik nodig om mijn ruimte/interieur te verwarmen?

Afhankelijk van de isolatiewaarde kan bij verwarming van een ruimte met behulp van infrarood panelen als vuistregel het volgende worden aangehouden: bereken de inhoud van de te verwarmen ruimte: lengte / breedte / hoogte = m3. Bij bijverwarming vermenigvuldigt u het aantal m3 x 25. Bij hoofdverwarming vermenigvuldigt u het aantal m3 x 40.

Klaar om jouw woning efficiënt elektrisch te verwarmen?

Heering Heating biedt passende infrarood verwarming oplossingen voor elke woning. Met ons aanbod van infrarood verwarmingen helpen wij u om uw woning duurzaam en verantwoord te verwarmen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.