Over ons

Over Heering Heating

Met onze ervaring op het gebied van elektrische infrarood verwarming helpen wij u graag verder om de beste oplossing voor uw situatie te vinden.

Our story

Ons verhaal

Veelgestelde vragen

Graag beantwoorden wij al jouw vragen. Onderstaand zie je een overzicht van onze veelgestelde vragen. Zie je jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat is infraroodverwarming?

Infraroodverwarming bestaat uit infraroodstralingen die niet zichtbaar zijn. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld ten opzicht van conventiewarmte. De stralingshoek is ongeveer 20 graden vanaf het paneel. De infraroodstralen verwarmen geen lucht, maar alle materialen die zich in de nabijheid bevinden. Warme muren, plafond en vloer zorgen op hun beurt voor een comfortabele, niet uitdrogende warmte. Vergelijkbaar met de stralen van de zon zonder de schadelijke UV stralen. Waarom infrarood zo efficiënt verwarmt? Er gaat geen energie verloren door het verwarmen van de lucht. En bedenk – warme lucht kan snel ontsnappen via een open deur!

Hoe verwarmt infrarood?

Het warm of koud hebben, is niet altijd afhankelijk van de luchttemperatuur in de omgeving. Een voorbeeld? Wintersporters hebben het niet koud zolang ze in de zon zijn. Volgens hetzelfde principe werkt een infraroodverwarming. De infraroodverwarming van Heering Heating verwarmt dankzij straling alle objecten in de ruimte, zoals de zon dit zou doen. Zodra de infrarood stralen een oppervlak raken, staan ze warmte aan dat oppervlak af. De meeste objecten absorberen deze infraroodwarmte en geven ze daarna langzaam af. Ditzelfde geldt voor mensen. Onze huid en onze kleren nemen het licht op.

Hoe wordt de infraroodwarmte gerealiseerd met de Heering Heating verwarmingselementen?

Heering Heating werkt met een verwarmingstechniek die gebaseerd is op een koolstoftechniek. De koolstofdeeltjes worden elektrisch geladen waardoor de elektrische energie wordt omgezet in een warmte-energie (infraroodstraling). Deze wordt afgegeven aan de frontplaat van de verwarming.

Zijn de verwarmingspanelen van Heering Heating energiezuinig en duurzaam?

De verwarmingspanelen van Heering Heating zijn energiezuinig en duurzaam in gebruik. De energiekosten zijn aanzienlijk lager omdat men bespaart op: alle installatie en onderhoudskosten van een CV. De Heering Heating infrarood verwarmingspanelen stoten daarnaast geen CO2 uit. Ook de investeringsaanschaf van Heering Heating verwarmingspanelen is aanzienlijk lager.

Hoeveel energie heb ik nodig om mijn ruimte/interieur te verwarmen?

Afhankelijk van de isolatiewaarde kan bij verwarming van een ruimte met behulp van infrarood panelen als vuistregel het volgende worden aangehouden: bereken de inhoud van de te verwarmen ruimte: lengte / breedte / hoogte = m3. Bij bijverwarming vermenigvuldigt u het aantal m3 x 25. Bij hoofdverwarming vermenigvuldigt u het aantal m3 x 40.

Heering Heating is een samenwerking tussen Pillen Group B.V. en Heering Group B.V. De Heering Group bestaat uit de onderdelen die leveren, onderhouden, inspireren, adviseren, ontwerpen en realiseren. Wij staan garant voor een creatieve en duurzame (thuis)werkomgeving en kunnen u ook van dienst zijn met media- en presentatieoplossingen.

Over Heerin Heating

Waarom Heering Heating?

Heering Heating staat voor een persoonlijke ervaring. Om jou de beste producten te kunnen adviseren horen wij graag over jouw situatie en wat wij daarin kunnen betekenen met ons brede aanbod vran producten.

speed

Ervaring

Met Heering Heating haalt u niet alleen een infrarood paneel in huis, maar ook jaren aan ervaring en ontwikkeling op het gebied van infrarood verwarming.

bolt

Besparing

Met de infrarood panelen van Heering Heating bespaar je geld op je verwarming door het lage verbruik van onze panelen in vergelijking tot andere producten in de markt.

people

Snelheid

Snelheid is voor ons van belang, wij willen jou graag snel helpen en ondersteunen in al jouw verwarmingswensen voor jouw woning of werkplek.

Ons team

Het Heering Heating team

Marcel Hinderink
Eigenaar
Linda Rienties
Account manager
Ivo Hinderink
Marketing
Jelle Wijers
Marketing
Blog

Onze blog

Meer informatie over de kracht van infrarood verwarming.

Klaar om jouw ruimte efficiënt elektrisch te verwarmen?

Heering Heating biedt passende infrarood verwarming oplossingen voor elke ruimte. Met ons aanbod van infrarood verwarmingen helpen wij u om uw ruimte duurzaam en verantwoord te verwarmen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.