Hoe verwarm je een werkplek?

Marcel Hinderink
November 8, 2022

Hoe verwarm je je thuiswerkplek?

Zeker in de wintermaanden is het belangrijk om je werkplek te verwarmen. Echter, kan de manier waarop je dit doet nogal een uitdaging zijn nu de gasprijzen de pan uit rijzen. Je wilt immers niet alleen maar werken om je stookkosten te betalen. Gelukkig is dit niet nodig. Wanneer je een werkplek namelijk verwarmt met behulp van een infrarood verwarming kun je bezuinigen op je stookkosten en genieten van een behaaglijk warme (thuis) werkplek. Om productief te zijn is een aangename temperatuur namelijk belangrijk. Door te kiezen voor een infrarood verwarming op je werkplek kan het klimaat op deze plek optimaal gereguleerd worden. Je leest er alles over in dit artikel.

Verwarmen met infrarood panelen

Elektrische energie is op een duurzame manier op te wekken. Bijvoorbeeld met behulp van zonnepanelen of windmolens. Zeker met de huidige gas- en energieprijzen zal het duurzaam opwekken van energie een belangrijke rol gaan spelen in het leven van veel mensen. Dit kunnen zowel particulieren als bedrijfseigenaren zijn. Ook het duurzaam verwarmen van werkplekken zal belangrijk worden. Dit kunnen kantoorruimtes zijn of volledig ingerichte thuiswerkplekken. Om productief te kunnen zijn is het namelijk belangrijk dat er een aangenaam klimaat aanwezig is wat je kunt creëren met behulp van infrarood verwarming. Bij Heering Heating zijn we gespecialiseerd in het leveren van infrarood panelen die geschikt zijn voor het creëren van een aangenaam klimaat op je (thuis) werkplek.

Het 60x60 wandpaneel

Het 60x60 wandpaneel is speciaal ontwikkeld voor de thuiswerkplek. Steeds meer mensen werken vaker thuis en hebben mede om deze reden een ware thuiswerkplek gecreëerd. Het is natuurlijk overbodig om je complete cv-installatie in te schakelen om je werkplek te verwarmen. Zo’n 60x60 wandpaneel met infraroodverwarming kan hierbij een uitkomst zijn. Dit product verwarmt met behulp van een zeer laag wattage, namelijk 265 watt. Het 60x60 wandpaneel van Heering Heating is volledig in Nederland geproduceerd. Je werkplek verwarmen met behulp van infrarood verwarming is nog niet eerder zo efficiënt geweest. Ook is het mogelijk om een bewegingssensor en warmteregelaar te installeren bij dit wandpaneel. Naast het feit dat een infrarood verwarming kostenbesparend is, behoeft zo’n verwarming ook geen onderhoud en gaat jarenlang mee. De kenmerken van een 60x60 wandpaneel zijn:

●      Snelle opwarmtijd

●      Volledig Nederlands product

●      Laag wattage

●      Verwarmt direct alle aanwezige objecten in de desbetreffende ruimte

●      Eenvoudig te monteren en installeren

●      Verwarmt aan beide kanten

●      Geen onderhoud nodig

Mobiel infrarood paneel achter je bureau

Ken je dat, je bent lekker aan het werk in je (thuis)kantoor en krijgt na verloop van tijd ijskoude voeten en benen. Vanaf nu is dit verleden tijd. Met het paneel van Heering Heating krijg je de mogelijkheid om onder je bureau door te verwarmen. Weg met je kantoor pantoffels, en fleece dekentjes. Dit paneel is mobiel en overal neer te zetten, zoals achter je bureau en bovendien verwarmt het aan beide kanten. Een ideaal product voor thuis en op kantoor. Zorg ervoor dat je tijdens de wintermaanden productief aan de slag kunt in een behaaglijk warme kantoorruimte. De kenmerken van dit paneel zijn:

●      Snelle opwarmtijd

●      Volledig Nederlands product

●      Laag wattage

●      Mobiel te gebruiken

●      Eenvoudig in te schakelen

●      Geen onderhoud nodig

●      Verwarmt aan beide kanten

Ontdek nu zelf de voordelen van stralingspanelen met infraroodverwarming!

Kostenbesparing

Convectorkacheltjes, elektrische kacheltjes, etc. Waarschijnlijk heb je al verschillende mogelijkheden onderzocht over de manier waarop jij kostenbesparend je thuiswerkplek kunt verwarmen. De meest duurzame en efficiënte manier om dit te doen is door een infrarood verwarming aan te schaffen. Zo’n verwarming is niet alleen kostenbesparend, maar biedt je ook andere voordelen. Infrarood verwarmingspanelen zijn namelijk vele malen beter voor je gezondheid dan alle andere verwarmingsmethoden. Infrarood verwarming maakt namelijk gebruik van straling en niet van een ventilator of convector. Hierdoor zullen er dus ook geen opgewarmde vieze deeltjes door de lucht circuleren wanneer jij de infrarood verwarming inschakelt.

Zeker met de stijgende gasprijzen is het belangrijk om op een efficiënte en duurzame manier om te gaan met gas en elektriciteit. Investeer dus nu in infrarood verwarming voor je thuiswerkplek.

Heb je vragen over infrarood verwarmen, wil je weten welke voordelen deze manier van verwarmen jou kan opleveren of wil je weten welke infrarood verwarming het beste voor jouw thuiswerkplek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Plan snel een adviesgesprek in.  

Share this post
Blog

Onze blog

Meer informatie over de kracht van infrarood verwarming.

Klaar om jouw woning efficiënt elektrisch te verwarmen?

Heering Heating biedt passende infrarood verwarming oplossingen voor elke woning. Met ons aanbod van infrarood verwarmingen helpen wij u om uw woning duurzaam en verantwoord te verwarmen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.